Hoe het werkt

‌Staedion wil circa 5.000 woningen aansluiten op zonne-energie en ziet het als haar maatschappelijke taak om bij te dragen aan een duurzame wereld.

‘Zonnig Staedion’

SAMEN NÓG MEER PLEZIER VAN DE ZON
Staedion werkt dagelijks aan betaalbaar en comfortabel wonen. Nu én in de toekomst. Samen met u wil Staedion een bijdrage leveren aan een duurzame wereld. Met het project ‘Zonnig Staedion’ kiezen we voor de kracht van de zon. Meld u aan en ontvang een persoonlijk aanbod met het aantal panelen dat past op uw huis of appartement. Doe mee, begin direct met besparen en draag bij aan een duurzame wereld!

ZONNE-ENERGIE
Voor ‘Zonnig Staedion’ zijn woningen geselecteerd die qua ligging en oriëntatie geschikt zijn voor zonnepanelen. Met deze zonnepalen kunt u besparen op uw energierekening en tegelijkertijd bijdragen aan een beter milieu. Staedion werkt hierbij samen met zonne-energiebedrijf Ecorus. 

PLANNING
Ecorus gaat vanaf april bewoners benaderen. De voorbereiding is al in volle gang. Afhankelijk van deelname van de bewoners is de planning om vanaf de maand mei de zonnepanelen te plaatsen.

OVERLAST
De overlast van de installatie en aansluiting van de zonnepanelen is beperkt; de installateur van het zonne-energiebedrijf is maximaal een halve dag bezig. Hierbij wordt direct uitleg gegeven over het systeem en de monitoring.

‘SAMEN DUURZAAM
Tot 2020 wil Staedion circa 5.000 woningen aansluiten op zonne-energie. Staedion ziet het als haar maatschappelijke taak om bij te dragen aan een duurzame wereld. Steeds vaker gebruiken we duurzame materialen en sluiten we onze woningen waar mogelijk aan op duurzame (energie)bronnen. De projectleiding van ‘Zonnig Staedion’ namens Staedion is in handen van Rob Bubberman.

VRAGEN
Heeft u aanvullende vragen over de planning of installatie van de zonnepanelen, bent u benieuwd naar uw eigen bijdrage of hoe uw jaarlijkse besparing berekend wordt? Neem dan contact op met Ecorus via het contactformulier. Een adviseur geeft u graag antwoord op al uw vragen.

Wij adviseren u graag over de zon

Kiezen voor duurzame energie, is kiezen voor een groene omgeving. Nu én in de toekomst. Door het plaatsen van zonnepanelen bespaart u niet alleen op uw energiekosten, maar spaart u ook het milieu. Wilt u meer informatie over het project ‘Zonnig Staedion’, bent u benieuwd naar uw eigen bijdrage of hoe uw jaarlijkse besparing berekend wordt? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs.
Contact met een adviseurveel gestelde vragen

"‌Samen kiezen we voor de kracht van de zon."

Ik wil advies

Het formulier is verzonden.
Een adviseur neemt contact met u op.
bel mij terug

Over Ecorus

Wij ademen, denken, doen en geloven in zonnestroom. Dat is ons DNA. Wij zijn Ecorus. In 10 jaar zijn we gegroeid van pionier naar solar specialist en worden we in de markt gezien als een autoriteit in het bedenken, bouwen, beheren en financieren van de technisch best renderende zonne-energiecentrales. . Meer over ecorus>>